Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відкриють комунальну школу та дитячий садок

18 липня 2017 року

У столиці відкриють комунальну школу та дитячий садок

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджет та соціально-економічного розвитку депутати підтримали створення комунальної школи та дитячого садочку.

Школа І ступеня № 333 розташовуватиметься в новобудові на вул. Єлизавети Чавдар, 16 у Дарницькому районі столиці. Новий загально-освітній заклад розрахований на 360 місць.

«Фінансування будівництва школи здійснює приватний забудовник. Він передасть загально-освітній заклад у власність міста в рахунок сплати пайової участі у розвиток соціальної інфраструктури столиці. Введення в експлуатацію заплановане за кілька місяців. Таким чином, школа зможе приймати перших учнів уже у вересні цього року», - зазначив голова бюджетної комісії Київради Андрій Странніков.

З’явиться цьогоріч у столиці і ще один комунальний дитячий садок. Дошкільний навчальний заклад розміщуватиметься в новобудові на проспекті Науки, 65 у Голосіївському районі міста.

«Проспект Науки є мікрорайоном інтенсивної забудови. Там наразі в електронній черзі перебуває понад 600 дітей віком до 6 років. Відкриття нового комунального дитсадка у цьому районі частково вирішить цю проблему, адже новий дошкільний заклад зможе прийняти 6 груп, а це приблизно 110 дітей», - повідомив Андрій Странніков.

Відповідні проекти рішення Київрада має розглянути на найближчій сесії.  

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]