Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Пішохідно-велосипедному мосту відкрили виставку, присвячену волонтерам

05 грудня 2023 року, 16:12

До Міжнародного дня волонтерства на Пішохідно-велосипедному мосту відкрили фотовиставку, присвячену волонтерам та їхній діяльності. На світлинах зображені найактивніші представники волонтерського руху, які з перших днів повномасштабного вторгнення і до сьогодні допомагають фронту, вимушеним переселенцям і постраждалим від війни.

«Волонтерський рух сьогодні об’єднав мільйони українців. Такої неймовірної синергії щирих, сильних, вольових та самовідданих людей досі не бачили в усьому світі. Волонтерство – це найвпізнаваніший бренд України. Це віддзеркалення і втілення нашого українського національного духу. Ця виставка про Людей – сильних духом, чуйних, безстрашних і хоробрих серцем, які мають у житті надособистісну мету. Ми щиро захоплюємося діяльністю кожної організації і вдячні кожному волонтеру», – зазначив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк під час відкриття виставки.

Експозиція, яку організував Департамент суспільних комунікацій, нараховує 100 фотографій волонтерів і волонтерських організацій. Їх протягом місяця можна побачити на Пішохідно-велосипедному мосту.

«Проте немає такого мосту у світі, який би вмістив усі фотографії, щоб зобразити всю допомогу, яку здійснюють сьогодні наші волонтери», – наголосив Роман Лелюк.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]