Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У четвер і п’ятницю відбудуться 3 безоплатні святкові екскурсії зимовим Києвом

27 грудня 2023 року, 11:07

Управління туризму та промоцій КМДА і Київський центр розвитку туризму підготували 3 безоплатні екскурсії для киян і гостей столиці.

Прогулянки вулицями Києва відбудуться 28 та 29 грудня. Місця зустрічей вказані в анкетах.

Екскурсія «Різдвяні традиції між двома дзвіницями», під час якої кияни та гості столиці дізнаються про традиційне українське святкування Різдва, особистість святого Миколая, а також символи, обереги та інші атрибути зимових свят.

Дата та час: 28 грудня, четвер, 14:30.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/umcnsoBV6aTqk5Ji8.

Екскурсія «Зустріч на Майдані Різдва», де під час прогулянки Поштовою площею учасники дізнаються, чому вона мала назву «Майдан Різдва», відкриють для себе особливості прилеглих вулиць, дослідять розвиток цього району, а також зможуть надихнутися величними видами Дніпра, мостів та островів столиці.

Дата та час: 29 грудня, п’ятниця, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/6vyvrpsPDHew7n756.

Екскурсія «Київ новорічний: у вирі романтики», де можна буде побачити культові романтичні обʼєкти міста та дізнатися про любовні історії його відомих мешканців.

Дата та час: 29 грудня, п’ятниця, 14:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/geKu3ZRnAcHTiTt89.

Реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації телефонним дзвінком або SMS-повідомленням.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, що розташовані неподалік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]