Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Від 1 вересня заклади громадського харчування Києва подовжать час роботи на одну годину – до 23:00

30 серпня 2023 року, 12:07

Столичні заклади громадського харчування подовжать час своєї роботи на одну годину – до 23:00. Таке рішення ухвалила Рада оборони Києва. У силу воно вступить із 1 вересня. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Нагадаю, з таким проханням до міської влади звернулися представники Національної ресторанної асоціації України. Адже рішення про обмеження роботи закладів до 22:00 було ухвалене, коли комендантська година в столиці розпочиналася о 23:00. Зараз же вона – з 00:00. Підприємці під час зустрічі з міською владою, де обґрунтовували доцільність такого рішення, наголошували, що подовження часу роботи закладів сприятиме поліпшенню економічної ситуації у столиці, створенню додаткових робочих місць, збільшенню надходжень від податків, зборів і платежів до бюджетів усіх рівнів», – написав Віталій Кличко.

Усі протоколи Ради оборони міста розміщені на Офіційному порталі Києва за посиланням: https://e.surl.li/ghqfrp.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]