Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з генеральним секретарем Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи

12 червня 2017 року, 19:57

Мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко зустрівся з генеральним секретарем Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Андреасом Кіфером.

Мер Києва подякував генеральному секретареві за зусилля Конгресу в утвердженні демократичних стандартів управління на рівні місцевої влади та за ініціативу проведення круглого столу «Зміцнення місцевої демократії в Україні: можливості для співпраці між Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи та Асоціацією міст України», який Конгрес провів у Києві 9 червня.

 «Ваша увага до посилення співпраці Конгресу з Асоціацією міст України важлива для нас, – наголосив Віталій Кличко. – Бо для мене особисто, як для голови Асоціації міст України, дуже важливо, щоб голос українських громад був почутий в Конгресі. А європейські принципи врядування та кращі практики муніципального управління були впроваджені в Україні», – зазначив Віталій Кличко.

У свою чергу Андреас Кіфер привітав українців із запровадженням безвізового режиму та зауважив, що з часу його останнього візиту Київ дуже змінився. Він підкреслив, що Європа і надалі мотивована підтримувати Україну на її європейському шляху. А експерти і друзі України в Європі зараз обговорюють, що можна далі зробити для підтримки України.

З огляду на це, проведений минулого тижня круглий стіл, де розглянули приклади успішних перетворень на місцевому рівні, є додатковим стимулом для європейських партнерів шукати шляхи для допомоги Україні.

Під час зустрічі сторони обговорили також і питання оптимізації роботи української делегації в Конгресі місцевих та регіональних влад Ради Європи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]