Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з міністром екології Ізраїлю

22 серпня 2017 року, 17:42

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з міністром екології Ізраїлю, міністром у справах Єрусалиму, співголовою спільної  українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва Зеєвом Елькіном.

Віталій Кличко привітав гостей у Києві та подякував за підтримку, яку Ізраїль надає Україні, та незмінну позицію стосовно територіальної цілісності України.

У ході зустрічі сторони обговорили політичну ситуацію в Україні та перспективи двостороннього співробітництва. Віталій Кличко наголосив, що Київ та Ізраїль мають тривалу історію успішного співробітництва. Зокрема, під час свого візиту до Тель-Авіву кілька років тому Віталій Кличко ознайомився з роботою дата-центру, і зараз у Києві працює аналогічний центр оброки даних відеоспостереження.

«Поки у нас недостатньо камер, але ми будемо збільшувати їхню кількість. Наше завдання – розвивати і вдосконалювати цю систему», – наголосив мер Києва.

Окрім того, Київ працює над втіленням проекту створення Меморіалу пам’яті жертв Бабиного Яру.

«Минулого року ми провели реконструкцію та відкрили Алею Праведників у Бабиному Яру. І сподіваюся, що найближчим часом ми зможемо розпочати зведення меморіалу», – зазначив Віталій Кличко.

У свою чергу Зеєв Елькін зазначив, що ізраїльська сторона готова поділитися з Києвом своїми напрацюваннями у галузі розвитку міського господарства, а також у сфері екологічної політики.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]