Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

15 лютого кияни вшанують Ритуалом Пам᾽яті учасників бойових дій на території інших держав

09 лютого 2017 року, 17:58

Із метою належного відзначення в Україні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав (15 лютого 2017 року), встановленого Указом Президента України, в Києві відбудуться урочисті, меморіальні, культурно-мистецькі та інші заходи за спільною участю представників київської влади, органів місцевого самоврядування, ветеранських, волонтерських, молодіжних, релігійних та інших громадських організацій.

За інформацією заступника голови КМДА Миколи Поворозника, в цей день, 15 лютого, о 09:00 розпочнеться Ритуал Пам᾽яті з покладанням квітів до Меморіалу воїнам України, полеглим в Афганістані (вул. Лаврська, 17). Після цього відбудеться панахида за загиблими воїнами в церкві Воскресіння Христового. Запланована й зустріч бойових друзів – воїнів-інтернаціоналістів на території Національного музею історії України у Другій світовій війні.

Напередодні, 13 лютого, столичні керівники особисто зустрінуться з воїнами-інтернаціоналістами та сім᾽ями воїнів, які загинули в Афганістані.

Окрім того, 13-15 лютого біля будівель загальноосвітніх шкіл відбудуться церемонії покладання квітів до меморіальних дошок загиблим воїнам-інтернаціоналістам. Упродовж усього лютого в навчальних закладах міста триватимуть виставки фотографій, мемуарної та історичної літератури, присвяченої війні в Афганістані; тематичні уроки, виховні години, бесіди, зустрічі школярів із воїнами-інтернаціоналістами тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]