Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: «Ми рішуче налаштовані зробити місто безпечним для мешканців»

09 лютого 2017 року, 17:52

Київська міська рада підтримала проект рішення про внесення змін до Міської цільової програми «Безпечна столиця» на 2016-2018 роки, завдяки якому місто може фінансово допомогти в реалізації окремих завдань патрульної поліції. Про це повідомив керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко.

«Ми маємо чітке розуміння – порядок і безпека в столиці – це наше спільне завдання. І об’єднання зусиль міста та правоохоронців у вирішенні цього питання – необхідність», – зазначив Володимир Бондаренко. Він також підкреслив, що йдеться і про фінансові, і про організаційні зусилля.

Патрульна поліція – це достатньо молода структура, потреби якої не врахували під час підготовки програми. Разом із тим, саме на патрульну поліцію сьогодні покладено левову частку забезпечення правопорядку безпосередньо на столичних вулицях.

«Тому в продовження спільних заходів із наведення порядку в місті є сенс не тільки вимагати від патрульної поліції належно виконувати свої функції, але й допомагати в реалізації цих функцій», – зазначив керівник апарату КМДА.

Він також нагадав, що місто систематично вирішує питання міської безпеки.

«Цього року ми презентували центр відеомоніторингу, завдяки якому місто й правоохоронні органи можуть у онлайн режимі отримувати інформацію стосовно подій у закладах соціальної сфери та основних магістралях», – зауважив Володимир Бондаренко.

Місто й надалі буде працювати в цьому напрямі, щоб зробити Київ найбезпечнішим містом у країні.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]