Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

20 січня для ліквідації ожеледі «Київавтодор» витратила 215,4 т солі та 268,5 т піщано-соляної суміші

21 січня 2016 року, 10:37

Через низьку температуру повітря у столиці підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» щоденно, особливо зранку, проводять механізовану та ручну обробку посипальними матеріалами обледенілих місць вулично-дорожньої мережі. У першу чергу це стосується мостів, шляхопроводів, спусків та підйомів, а також підходів до надземних та підземних пішохідних переходів, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговують підприємства КК «Київавтодор». У середу, 20 січня, для ліквідації небезпечної ожеледі дорожники витратили 215,4 т солі та 268,5 т піщано-соляної суміші.

Крім того, автодорівці продовжують вивезення снігу з доріг та вулиць столиці. Такі роботи 20 січня проводилися на вул. Ревуцького, вул. Бальзака, вул. Маяковського, вул. Каштановій, вул. Бориспільській, вул. Празькій, бульварі Лесі Українки, вул. Костянтинівській тощо. Загалом дорожники вивезли за добу 3 883,3 т снігу.

За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА, для прибирання снігу та льоду з автошляхів, вулиць і тротуарів Києва задіяно 203 одиниці спецтехніки та 5 442 співробітники. Також протягом доби було надано допомогу 426 особам, які звернулися до стаціонарних пунктів обігріву.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]