Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Наразі на столичних дорогах працює 253 одиниці снігоприбиральної техніки «Київавтодору»

25 січня 2016 року, 14:09

Враховуючи погіршення погодних умов та прогноз Українського гідрометцентру на найближчу добу, комунальна корпорація «Київавтодор» для оперативного прибирання вулично-дорожньої мережі столиці від снігу збільшує кількість снігоприбиральної техніки та бригад з ручного прибирання.

Наразі на київських дорогах працює 253 одиниці снігоприбиральної техніки КК «Київавтодор», у тому числі 81 снігоочисний автомобіль, 96 солерозкидувачів, 54 трактори зі снігоочисним обладнанням, а також інша спеціальна техніка.

Крім того, працює 61 бригада з ручного прибирання, яка обробляє посипальними матеріалами та розчищає від снігу підходи до підземних та надземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту та тротуарів, які знаходяться на балансі підприємств КК «Київавтодор».

Переконливо просимо автовласників за можливості відмовитися від поїздок власними авто і під час інтенсивних снігопадів користуватися громадським транспортом.

Дорожники звертаються з проханням не паркувати автомобілі у місцях, де вони заважатимуть роботі снігоприбиральної техніки, зокрема на узбіччях доріг та у внутрішньоквартальних проїздах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]