Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Продовжено капітальний ремонт на Голосіївській площі, бульварі Тараса Шевченка та проспекті Правди

16 травня 2016 року, 10:57

У неділю, 15 травня, працівники КК «Київавтодор» проводили капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі столиці. Зокрема, з настанням сприятливих погодних умов дорожники продовжили роботи на Голосіївській площі, бульварі Тараса Шевченка та проспекті Правди.

Так, на Голосіївській площі було влаштовано верхній шар асфальтобетонного покриття проїзної частини. На бульварі Тараса Шевченка вклали нижній шар дорожнього покриття проїзної частини на ділянці від вул. Хрещатик до вул. Володимирської (парна сторона).

Крім того, в ніч з 15 на 16 травня дорожники завершили влаштування асфальтобетонного покриття на просп. Правди на ділянці від вул. Вишгородської до просп. Свободи. Наразі на об’єкті ремонтують тротуари, встановлюють пішохідне огородження та благоустроюють прилеглу територію.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]