Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав українців з Днем захисника України і святом Покрови

14 жовтня 2016 року, 10:26

Мер Києва Віталій Кличко привітав українців із Днем захисника України та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці.

«Сьогодні ми відзначаємо три свята: День захисника України, свято Покрови і День українського козацтва. Всі вони тісно пов'язані між собою – українські козаки обрали Богородицю своєю покровителькою, тож наше військо традиційно вшановували саме цього дня», – зазначив Віталій Кличко.

Мер підкреслив, що за останніх два роки тисячі українських військових, які захищають нашу державу на Сході, демонструють героїзм і мужність, патріотизм та силу духу.

«Ми пишаємося нашими військовими і безмежно їм вдячні, – зазначив Віталій Кличко. – За цей час українська армія зробила значний крок вперед і стала справді боєздатною. А наші воїни довели, що можуть протистояти ворогу, що ми не віддамо своєї землі і не поступимося своєю незалежністю і волею!» – наголосив мер Києва.

Віталій Кличко побажав українським захисникам міцного здоров'я, мирного неба, нових звершень і перемог.

«Нехай Богородиця і сьогодні залишається заступницею для кожного українського воїна і для всього українського народу!» – сказав Київський міський голова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]