Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Святошино прокладають майже кілометр попередньо ізольованої тепломережі з системою аварійної сигналізації

17 жовтня 2016 року, 19:11

У Святошинському районі на вулиці Чистяківській триває реконструкція ділянки тепломережі із масштабною заміною старої тепломережі протяжністю майже 900 метрів на нову – попередньо ізольовану, що більш ніж вдвічі знизить тепловтрати та буде обладнана системою аварійної сигналізації.

Про це під час інспекції проведення ремонтних робіт повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Реконструкція тепломережі дозволить нам вирішити проблемне питання постачання тепла для восьми будинків на вулицях Чистяківській та Омеляна Горбачова. Також після завершення робіт два будинки на вулиці Чистяківській будуть підключені до тепломереж «Київенерго». Адже підприємство, що обслуговувало котельню, наразі припиняє роботу», – пояснив Петро Пантелеєв.

Він підкреслив, що старі труби на цій ділянці замінюють на попередньо ізольовані.

«Це забезпечить у 2-3 рази менші втрати в мережах та мінімальний експлуатаційний вік близько 30 років. В подальшому на випадок пошкодження попередньо ізольована мережа має систему аварійної сигналізації, що дозволяє точно визначати ділянку пошкодження. Тобто тепловики знатимуть, де необхідно здійснювати розриття», – пояснив Петро Пантелеєв.  

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]