Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Працівники «Київавтодору» продовжують у цілодобовому режимі укладати асфальт на столичних автошляхах, і до кінця року повинні відремонтувати 84 дороги»

04 листопада 2016 року, 21:21

Працівники «Київавтодору» продовжують працювати у цілодобовому режимі, аби завершити ремонт на запланованих об’єктах. Незважаючи на похолодання, міська влада сподівається, що ремонт на 84-х автошляхах столиці буде завершений. Про це в інтерв’ю телеканалу «Київ» заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

«Технологія дозволяє нам продовжувати ремонт доріг та укладання нового асфальту, незважаючи на зниження температури. Головне, щоб не було опадів. Упевнений, що до кінця року роботи на всіх 84-х об’єктах будуть завершені», - наголосив Віталій Кличко.

Мер зазначив, що сьогодні роботи тривають на проспектах Глушкова і Броварському, на Перемоги і Науки, на вулицях Васильківській, Григорія Сковороди, Механізаторів, на Одеському шляхопроводі та інших вулицях.

«Ми також продовжуємо роботи на Кільцевій дорозі, на якій 30 років не було жодного ремонту», - підкреслив міський голова.

Віталій Кличко також акцентував увагу на тому, що «Київавтодор» продовжує працювати не лише над ремонтом столичних доріг, а й проводить ремонт прибудинкових територій.

«Цього року вже відремонтовано 178 прибудинкових територій - автодорівці поклали новий асфальт, відремонтували тротуари, встановили новий бордюрний камінь. Ще 77 прибудинкових територій у роботі, і до кінця року ми завершимо їх ремонт. А вже наступного року ми плануємо збільшити кількість об’єктів, які будуть відремонтовані», - наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]