Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для столиці вкрай необхідне прийняття Верховною Радою законів про паркування та електронний квиток

23 грудня 2016 року, 18:05

Для столиці вкрай важливе прийняття Верховною Радою законів про паркування та електронний квиток. Про це повідомив заступник голови КМДА Ілля Сагайдак на засіданні бюджетного комітету Верховної Ради, яке відбулось у стінах Київради 23 грудня 2016 року.

«Київ потребує цих законів задля впорядкування паркувального простору, зменшення корупційних ризиків, а щодо електронного квитка, то це дасть можливість містам самим приймати рішення про надання пільг і умов перевезень, а також виведе транспортні послуги «з тіні». Тому ми просимо народних обранців підтримати дані проекти рішення, адже вони підуть на користь не тільки столиці, а й усім мегаполісам країни», – зазначив Ілля Сагайдак.

Заступник голови КМДА також презентував членам бюджетного комітету пріоритетні проекти розвитку столичної транспортної інфраструктури.

«Наше головне завдання – добудова Подільсько-Воскресенського мосту, який збільшить загальну пропускну спроможність мостових переходів через річку Дніпро та розвантажить вулично-дорожню мережу адміністративно-ділового ядра столиці. Також, у пріоритеті проекти з розвитку наземного громадського транспорту – це і оновлення рухомого складу та закупка нового, нові маршрути за рекомендаціями Світового Банку, впровадження систем швидкісних коридорів, Tram-Train і популяризація рейкового транспорту в цілому. Реалізація таких проектів створить належні умови для громади та дозволить їм комфортно та швидко пересуватись містом», – зауважив Ілля Сагайдак.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]