Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відновлення руху трамваїв маршрутів № 15 і № 18

20 вересня 2017 року, 18:17

Із 21 вересня відновлюється рух трамвайних маршрутів № 15 і № 18 на вул. Дмитрівській відповідно до розкладу руху. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

До завершення капітального ремонту трамвайних колій на вул. Дмитрівській (на ділянці від вул. Коперника до вул. Чорновола) роботи триватимуть у нічний і денний час, не заважаючи роботі трамвайних маршрутів.

Ознайомитись із розкладом руху громадського наземного транспорту можна на сайті «Київпастрансу» в розділі: Пасажирам – Маршрути та розклад руху.

Окрім того, 20 вересня з 17:00 відновлено рух трамвайних маршрутів № 18 «Контрактова площа – вул. Старовокзальна» на вул. Дмитрівській у тестовому режимі зі збільшеними інтервалами руху. Автобуси № 18Т «Залізничний вокзал «Центральний» – вулиця Січових Стрільців» курсують відповідно до існуючого розкладу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]