Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми повинні внести зміни до бюджету столиці і виділити кошти на добудову Подільсько-Воскресенського мосту, закупівлю трамваїв і камер відеоспостереження»

26 вересня 2017 року, 14:43

На сьогоднішньому засіданні Київради ми повинні внести зміни до бюджету столиці та програми соціально-економічного розвитку, щоб виділити кошти на добудову Подільсько-Воскресенського мосту, закупівлю нових сучасних трамваїв та камер відеоспостереження за програмою «Електронна столиця». Про це заявив мер Києва Віталій Кличко на початку засідання Київради.

«На сесійному засіданні, яке ми розпочинаємо зараз, ми повинні розглянути важливі бюджетні питання і внести зміни до кошторису столиці та програми соціально-економічного розвитку. Зокрема, в цьому документі передбачено виділення коштів на такі стратегічні речі, як подальша добудова Подільсько-Воскресенського мосту; закупівля нових сучасних трамваїв для Києва; закупівля камер відеоспостереження за програмою «Електронна столиця»; кошти на запровадження електронного квитка. І я сподіваюся, що депутати підтримають фінансування цих важливих для міста і його мешканців речей», – наголосив Віталій Кличко.

Мер підкреслив, що гроші у бюджеті міста на реалізацію відповідних рішень є. І зазначив, що третій рік поспіль Київ перевиконує бюджет. 

«Наприклад, за 8 місяців цього року ми вже залучили коштів на 2 млрд 128 млн більше, ніж планували», – додав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]