Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

1 квітня стартують базовий для новачків і поглиблений курси української від руху «Єдині»

20 березня 2024 року, 10:50

У перший день квітня стартують базовий курс підтримки для новачків у переході на українську та складніший, поглиблений граматичний курс. Долучитись до них запрошує Всеукраїнський рух «Єдині».

Амбасадори квітневого курсу – учасники українського хіп-хоп гурту «Курган & Agregat» Аміль і Раміль Насірови – переконають, що не варто боятися чи соромитись розмовляти українською через те, що вимова зовсім не схожа на літературну.

Музиканти активно волонтерять, допомагають українським військовим бороти ворога, а упродовж 24-го курсу «Єдиних» допоможуть усім охочим побороти невпевненість у собі та змотивують заговорити українською.

«В українській культурі російська мова вже мертва – і це прекрасно», – констатують Аміль і Раміль Насірови.

Тривалість кожного курсу – 28 днів. Долучитися можна з будь-якої точки світу. Навчання повністю безоплатне. Реєстрація – на сайті: https://yedyni.org/.

Довідково.

Із рухом «Єдині» вже близько 113 тисяч осіб успішно подолали як мовний, так і психологічний бар’єри та опанували українську мову.

Загалом відбулось понад 7 800 зустрічей розмовних клубів – 308 занять щотижня. До проєкту долучились 500 волонтерів і 22 зіркові амбасадори. Відбулося 16 граматичних курсів української, понад 90 унікальних вебінарів із лідерами думок і психологами. Наступна мета проєкту – допомогти 1 000 000 осіб опанувати мову.

Із липня 2023 року «Єдині» збільшили кількість розмовних клубів української мови наживо на деокупованих територіях Херсонщини та Харківщини.

Соціальні мережі проєкту:

https://www.facebook.com/yedyni

https://instagram.com/yedyni.ruh

https://www.youtube.com/@yedyni

https://www.tiktok.com/@yedyni.ruh

Фото амбасадорів курсу "Єдині" Аміля і Раміля Насірових на жовтому тлі

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]