Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До Дня Збройних Сил України військовий оркестр зіграв на станції метро «Золоті ворота»

06 грудня 2023 року, 19:12

Сьогодні, 6 грудня, з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України у вестибюлі станції метро «Золоті ворота» для киян і гостей столиці зіграв оркестр військової частини Національної гвардії України. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Такі заходи підносять патріотичний та бойовий дух людей, що дуже важливо в умовах воєнного стану. Сповнюють віри в Перемогу наших військових, які крок за кроком наближають її. Сьогодні на станції звучали добре знайомі та близькі композиції кожному, як народної музики, так і сучасні пісні.

За інформацією підприємства 418 працівників Київського метрополітену нині несуть службу в лавах Збройних Сил України. Разом із тим колектив підприємства й надалі продовжує забезпечувати роботу підземки як транспорту та укриття для людей.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]