Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ожеледицю у столиці долають 68 одиниць техніки та 446 працівників «Київавтодору», а також техніка і працівники «зеленбудів» та керуючих компаній

07 грудня 2023 року, 7:19

Упродовж ночі та ранку дороги, мости, спуски та підйоми столиці обробляли протиожеледними засобами. Зранку комунальна корпорація «Київавтодор» задіяла 68 одиниць техніки та 446 працівників у складі 57 бригад із ручного прибирання, які обробляють та очищають сходи, пішохідні переходи, зупинки громадського транспорту, вузькі тротуари. За добу дорожники витратили 22,9 тонн солі та 29,7 тонн піску.

Окрім дорожників, до прибирання залучені 6 одиниць техніки та майже 3300 працівників керуючих компаній.

Крім того, у парках, скверах та інших зелених зонах працюють 208 фахівців районних «зеленбудів», які обробляють доріжки та східці протиожеледною сумішшю.

Нагадаємо, що сьогодні, 7 грудня, за прогнозами синоптиків – подекуди ожеледиця.

Просимо водіїв бути максимально обачними на дорогах, дотримуватись безпечної дистанції, не паркуватися на узбіччях доріг, аби не заважати спецтехніці.

Пішоходів просимо бути обережними та не забувати носити флікери в темний час доби.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]