Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

ІІ Міжнародна конференція «Let’s Do It!» об᾽єднає в Києві 130 громадських лідерів у сфері екології з п᾽яти країн світу

06 грудня 2016 року, 16:54

9 грудня о 10:00 у приміщенні Київської міської державної адміністрації та Київради урочисто відкриється друга Міжнародна конференція «Let’s Do It!» країн Східної співдружності. Під гаслом «Хай небо буде мирним, а весь світ – чистим!» конференція триватиме в Києві до 11 грудня.

Як інформують організатори, захід об’єднає 130 лідерів національних прибирань та ініціативних громадян з України, Естонії, Азербайджану, Білорусії і Росії для підготовки проектів з благоустрою, покращення системи правильного поводження з відходами та дбайливого ставлення до довкілля.

Також заплановано розробити стратегічний план дій щодо поводження з відходами в країнах Східного партнерства на 2017-2018 роки. Для досягнення глобальних світових трансформаційних екологічних змін планується залучити близько 380 мільйонів активних громадян до 2018 року.

Почесні гості конференції: координатор програми волонтерів ООН в Україні Зузана Заланова, начальник відділу сприяння розвитку молоді та утвердження здорового способу життя Міністерства молоді та спорту Валентина Коляда, директор Українського державного центру позашкільної освіти Генадій Шкура, заслужена артистка України Наталка Карпа, амбасадор Let’s do it, Ukraine, соціально-політичний діяч Інна Силантьєва, громадський діяч, герой АТО Євген Тєрєхов.

Довідка. Громадська організація «Let’s do it, Ukraine» – найбільший всеукраїнський екологічний рух, що має на меті очистити Україну від незаконних звалищ, створити культуру правильного поводження з відходами. Переможець національного конкурсу «Благодійна Україна – 2015» у номінації «Благодійник – неурядова організація». Організатори наймасштабнішого прибирання «Зробимо Україну чистою разом!».

Підсумки конференції будуть оголошені на сайті: www.letsdoitukraine.org.

Місце відкриття конференції: вул. Хрещатик 36, сесійна зала, 4-й поверх.

Місце проведення панельних дискусій 10-11 грудня: Пуща Водиця, вул. Миколи  Юнкерова, 16.

Акредитація ЗМІ за телефоном: 093 030 73 03, Юлія Мархель.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]