Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ має використовувати інновації і залучати до цього активних, винахідливих громадян – Геннадій Пліс на відкритті iHub

26 травня 2017 року, 10:36

 

Створення хабів та інноваційних просторів вкрай важливе для столиці, адже у такий спосіб Київ допомагає талановитим, ініціативним містянам знаходити себе та реалізовувати власний потенціал. Про це під час відкриття найбільшого в Україні iHub заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. Він переконаний – столиця має використовувати інновації і залучати до цього якомога більше активних, винахідливих громадян, особливо молодь.

«Щоб започаткувати нову ідею, необхідно зібратися, ознайомитися з досвідом успішних і мати поруч ментора, який зможе допомогти та направити на правильний шлях. Хаб, який ми відкрили, за рік відвідуватиме близько 10 тисяч осіб. Вони слухатимуть лекції, конференції, братимуть участь у обговореннях і формуватимуть пропозиції. Такий простір – це колиска інновацій», – зауважив Геннадій Пліс.

Він нагадав, що Seed Forum отримав можливість упродовж 10 років безоплатно користуватися приміщенням, де розташований форум. Норвезький інвестор вклав у ремонт і облаштування півмільйона доларів, чимало іншої допомоги – матеріальної і послугами – надали інші спонсори. Натомість КМДА отримала можливість безоплатно проводити власні заходи тривалістю до п’яти годин на тиждень.

«Безумовно, всі ми зацікавлені в тому, щоб столиця розвивалася інноваційно. А внески, які зробив кожен, у результаті повернуться сторицею – і для партнерів, і для міста, і, безумовно, для людей. Я впевнений, що у такому просторі, як iHub, запросто може народитися ще один WhatsApp», – наголосив Геннадій Пліс.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]