Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада вдосконалила конкурс на проведення енергоефективних заходів у будинках, де створені ОСББ

21 вересня 2017 року

Київрада вдосконалила конкурс на проведення енергоефективних заходів у будинках, де створені ОСББ

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до Положення про конкурс проектів з реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках Києва, в яких створені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, а також у кооперативних будинках.

Відповідні зміни передбачають розширення переліку напрямів, за якими впроваджуються енергоефективні заходи у житлових будинках столиці. Зокрема йдеться про утеплення підвальних перекриттів.

“Теплоізоляція та капітальний ремонт підвальних перекриттів зменшить втрати енергоресурсів, підвищить комфортність проживання та продовжить термін експлуатації житлових будинків. У зв'язку із цим, виникла необхідність внести зміни до Положення про конкурс проектів з реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені об'єднання співвласників багатоквартирних будинків, а також у кооперативних будинках”, - зазначив директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київради (КМДА) Дмитро Науменко.

Відповідні зміни сприятимуть ще активнішому залученню мешканців до впровадження енергоефективних заходів на умовах співфінансування, що допоможе не тільки залучити додаткові ресурси для виконання робіт у багатоквартирних житлових будинках, а й стимулюватиме споживачів до більш економного та раціонального використання енергоресурсів, переконані депутати Київради.

Рішення підтримали 96 депутатів. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]