Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада виділила 7 млн грн Підгірцівській сільраді на ремонти доріг

27 жовтня 2016 року

Київрада виділила 7 млн грн Підгірцівській сільраді на ремонти доріг

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати затвердили договір між Київрадою та Підгірцівською сільською радою Обухівського району Київської області.

Відповідний договір передбачає надання субвенцій в розмірі 7 млн грн Підгірцівській сільській раді. Кошти будуть спрямовані на виконання Програми економічного і соціального розвитку Києва на 2016 рік.

Більшу частину суми — 4 млн грн спрямують на капітальний ремонт та нове будівництво автодоріг в с. Підгірці, решту — 3 млн грн передбачено також на капітальний ремонт автошляхів у с. Креничі Обухівського району.

Якщо до кінця бюджетного 2016 року Підгірцівська сільрада не використає кошти повною мірою, або вони будуть спрямовані не за цільовим призначенням, гроші повертаються до бюджету міста Києва.

Рішення сприятиме розвитку міжрегіональних зв'язків столиці. Його підтримали 74 депутати.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]