Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада заклала 200 млн грн на проведення “Євробачення — 2017”

27 жовтня 2016 року

Київрада заклала 200 млн грн на проведення “Євробачення — 2017”

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до Комплексної міської цільової програми “Столична культура 2016-2018”.

Відповідно до рішення, до програми додається ще один пункт: “Євробачення — 2017”. На підготовку та проведення пісенного конкурсу наступного року Київрада виділила 200 млн грн.

“Після проведення «битви міст», за результатами якої Київ визначили містом проведення Євробачення, міська влада брала на себе гарантії проведення та фінансування цього пісенного конкурсу в столиці. І цим рішенням ми виконуємо свої зобов'язання. Кошти підуть на покращення інфраструктури та створення позитивного іміджу Києва. Це наша реклама на міжнародному рівні, і ми маємо бути готові прийняти на належному рівні близько двадцяти тисяч іноземних туристів”, - наголосила депутат Київради Ганна Старостенко.

Цьогоріч виділять третину суми 50 млн грн, решту 150 млн грн — заплановано освоїти наступного року.

Відповідне рішення підтримали 74 депутати.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]