Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада внесла зміни до програми соцекономрозвитку на 2015

30 липня 2015 року

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати підтримали проект рішення щодо внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку міста Києва на 2015 рік.
Відтак, збільшено видатки на фінансування робіт з капітального будівництва та капремонту: 112,1 млн грн — додатково виділені з міськбюджету, 98,5 млн грн — кошти держбюджету.
Так, 112,1 млн грн з міськбюджету буде розподілено наступним чином: по сфері житлово-комунального господарства збільшено видатки на капремонт доріг — 6,3 млн грн, на асфальтування прибудинкових територій – 7,6 млн грн, на облаштування ігрових та спортивних майданчиків – 3,5 млн грн, на капітальний ремонт сходових клітин, покрівель, вікон, внутрішньо будинкових мереж та ліфтів – 24,0 млн грн.
У галузі “Освіта” збільшено фінансування на: капремонт покрівель в закладах освіти – 2,0 млн грн, заміна вікон у школах – 0,7 млн грн, капремонт будівель закладів освіти – 5,2 млн грн, капремонт ІТП у закладах освіти (заходи з енергозбереження)– 11 млн грн.
У сфері охорони здоров'я наступні додатково вишукано: на капітальний ремонт стадіонів, спортзалів та спортмайданчиків шкіл – 2,4 млн грн, на капремонт будівель поліклінік – 1,0 млн грн.
Окрім того, на реконструкцію ЗОШ №140 на вул. Львівській, 47/8 виділено додатково 6,4 млн грн, на реконструкцію кінотеатру “Жовтень” - 41 млн грн, на реконструкцію дитсадочка №268 на вул. Копилівській, 6 — 14,9 млн грн.
Ще 4 млн грн додатково вишукали задля проведення робіт з поліпшення водовідведення приватних секторів в Солом'янському районі.
98,5 млн грн з державного бюджету розподілено наступним чином: 18 млн грн підуть на будівництво (придбання) житла для учасників АТО, 80,5 млн грн — залишок коштів Державного природоохоронного фонду на реконструкцію очисних споруд Бортницької станції аерації.
За прийняття рішення проголосували 79 депутатів, при мінімально необхідних 61.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]