Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Опитування авторів е-петицій: 95% “ЗА”, аби громада брала участь у процесі реалізації ініціативи

16 грудня 2016 року

Опитування авторів е-петицій: 95% “ЗА”, аби громада брала участь у процесі реалізації ініціативи

У Київській міській раді організували опитування авторів електронних петицій, аби долучити їх таким чином до обговорення механізму прийому та розгляду е-звернень.

“Наша мета — оцінити наскільки автори електронних петицій задоволенні процесом розгляду їхніх ініціатив, як вони оцінюють роботу і самого сервісу, і міської влади на шляху реалізації таких звернень. Також ми намагаємося зрозуміти чи хотіли б автори петицій долучитися до обговорення з іншими авторами та керівництвом Київради варіантів вдосконалення механізму розгляду та реалізації петицій, е-сервісу та сайту. І ми вже маємо перші результати — майже 83% опитаних виявили таке бажання. І лише 15% цікавить тільки кінцевий результат. Особисто мене такі показники дуже тішать, це свідчить про готовність до конструктивного діалогу”, - зазначив керуючий справами секретаріату Київради Ігор Хацевич.

За його словами, 95% опитаних авторів петицій відповіли, що громада має брати участь у процесі реалізації петиції, контролювати владу на всіх етапах її розгляду та виконання.

Також Ігор Хацевич зазначив, що більшість авторів петицій, які пройшли анкетування, готові підтримувати та подавати власні проекти в рамках Бюджету участі. Таке бажання виявили 63% респондентів.

Наразі опитування триває.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]