Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

При КМДА створено комітет із відбору консультанта для розроблення і реалізації Програми підвищення кредитоспроможності

17 листопада 2016 року, 11:50

Згідно з розпорядженням Київської міської державної адміністрації, у столиці створено комітет із відбору консультанта для розроблення та реалізації Програми підвищення кредитоспроможності міста Києва, а також затверджено її склад та положення.

Головою комітету з відбору призначено заступника голови Київської міської державної адміністрації Олексія Резнікова, заступником голови комітету з відбору – керівника апарату КМДА Володимира Бондаренка, секретарем – директора Департаменту економіки та інвестицій Світлану Принаду.

Також до складу комітету увійшли представники Департаменту фінансів, Департаменту комунальної власності, Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту, апарату КМДА.

Так, комітет плануватиме та проводитиме відбір консультанта відповідно до Принципів і правил закупівель товарів, робіт та послуг Європейського банку реконструкції та розвитку, розглядатиме та затверджуватиме документи, потрібні для відбору консультанта для розроблення та реалізації Програми, визначатиме строки подання і розкриття пропозицій консультантів, організовуватиме розкриття, розгляд та оцінку пропозицій консультантів, визначатиме результати відбору консультанта на надання послуг, проводитиме переговори щодо проекту договору з консультантом.

Зазначимо, що Комітетом Європейського банку реконструкції і розвитку з питань технічної співпраці ухвалено рішення від 13 січня 2016 року про затвердження Програми підвищення кредитоспроможності міста Києва.

Програма націлена на підвищення ефективності внутрішніх процесів у КМДА, а саме на три основних елемента: ефективність організаційної структури; ефективність управління фінансами міста; ефективність управління активами міста.

Результатом виконання Програми будуть пропозиції щодо змін із метою підвищення ефективності Київської міської державної адміністрації за трьома напрямами, що визначені вище, включаючи проекти нормативних документів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]