Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві активно триває ліквідація снігових валів і прибирання снігу

15 листопада 2016 року, 16:45

Денна зміна підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» із самого ранку задіяна на ліквідації снігових валів і прибиранні від снігу наземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту, тротуарів, які обслуговують автодорівці.

Головне завдання сьогодні –  забезпечити зручне пересування пішоходів. Саме над цим працюють бригади з ручного прибирання. Також задіяна техніка корпорації.

Так, з ранку вівторка такі роботи проведено: на вул. Ревуцького, вул. Бальзака, вул. Драгоманова, б-рі В. Висоцького, вул. Набережно-Луговій, вул. Пушкінській, вул. Тростянецькій, просп. П. Григоренка, Харківському шосе, просп. В. Маяковського, площі Перемоги, просп. Оболонському, вул. Білицькій, просп. С. Бандери, просп. Науки, б-рі Л. Українки, просп. Перемоги, вул. Верхній Вал, вул. Введенській, вул. Мостицькій, вул. Новокостянтинівській, вул. Маршала Гречка та на інших ділянках вуличної мережі міста.

Роботи тривають як вдень, так і вночі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]