Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Міжнародному виставковому центрі відбулася конференція з теми: «Розвиток житлово-комунального господарства столиці: форсайтинг успіху»

09 листопада 2016 року, 18:26

У рамках ХІІ Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформування ЖКГ» за участю заступника голови КМДА Петра Пантелеєва відбулася конференція з питань розвитку житлово-комунального господарства Києва. Також відбулася виставка  розвитку житлово-комунального господарства, на якій було представлено сонячні панелі, електроавтомобілі, комунальну техніку, обладнання тощо.

«Основний акцент конференції – це комунікація з будинковими громадами, адже люди дуже часто дезорієнтовані в питаннях управління будинком, змін до законодавства, вирішення тих чи інших технічних питань. Тому ми провели конкурс між адміністраціями, після завершення якого переможець отримав приз», – зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він додав, що на виставці різко збільшилась кількість позицій, що стосуються сонячної енергії.

«Представлено багато сонячних панелей від різних організацій, є також і вітчизняний виробник. На виставці ми зазначили різке збільшення позицій, які стосуються сонячної енергії», – зауважив Петро Пантелеєв.

За його словами, такі виставки корисні, адже дивлячись на техніку та обладнання, можна побачити, що нового можна залучити до господарства Києва, щоб воно було оптимальнішим, ефективнішим і дешевшим у споживанні. 

«Тут зібралися люди, від яких залежить надання житлово-комунальних послуг. Це щорічна виставка, яка стає для нас традицією і проводиться для обміну досвідом із розвитку системи ЖКГ у столиці», – наголосив Петро Пантелеєв.

Окрім того, обговорювалися питання щодо охорони приладів обліку в будинках, залучення коштів будинкових громад, проектів місцевого розвитку тощо. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]