Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав свого брата Володимира з днем народження

25 березня 2024 року, 22:33

Мер Києва Віталій Кличко привітав свого молодшого брата, екс-чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі Володимира Кличка з днем народження. Володимиру сьогодні виповнилося 48 років. Привітання мер столиці оприлюднив у своєму Telegram-каналі.

«Уже третій день народження ти відзначаєш, брате, під час повномасштабної війни. Ми з тобою, хоч і не близнюки, але завжди відчували один одного. І поруч, і на відстані. По погляду, емоціях, по тону голосу. Ми багато в чому однаково думаємо і говоримо однаково, в нас навіть голоси дуже схожі. Пам’ятаєш, раніше по телефону навіть мама інколи не завжди відрізняла? Цей драматичний для нашої країни час ми з тобою проходимо пліч-о-пліч. Дякую, брате, і за твою підтримку, і за допомогу в захисті столиці та зусилля в залученні міжнародних партнерів та друзів задля допомоги Україні. Разом ми сильніші і можемо зробити набагато більше! З днем народження, брате!» – написав Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]