Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Столиця передала Патрульній поліції Києва 11 мотоциклів BMW, які отримала в якості допомоги від Баварії

29 березня 2024 року, 16:09

Сьогодні, 29 березня, столиця передала Патрульній поліції Києва 11 мотоциклів BMW, які отримала в якості допомоги від Вільної землі Баварія. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Сьогодні передали Патрульній поліції Києва 11 мотоциклів BMW, які столиця отримала в якості допомоги від Вільної землі Баварія. Мотоцикли обладнані всім необхідним для патрулювання вулиць. Отримана техніка допоможе столичним патрульним оперативно реагувати на виклики, бути більш маневреними та мобільними. Я вдячний міжнародним партнерам, які продовжують нас підтримувати. Завдяки їхній допомозі ми передаємо на фронт необхідну техніку та обладнання. Оснащуємо сучасною технікою екстрені служби столиці, від оперативної роботи яких залежить спокій у місті та людські життя», – написав Віталій Кличко.

Він також зазначив, що тільки минулого року Баварія передала Києву 20-тонну вантажівку гуманітарної допомоги та 6 спецавтомобілів. Зокрема, 3 нових сучасних «швидких» Renault, мікроавтобус Ford, пожежний Mercedes і автомобіль Iveco. Ці авто вже працюють у службах столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]