Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Оновлення бульвару Вацлава Гавела: у 2017 році тут висаджено 450 тополь

25 жовтня 2017 року, 14:00

Для оновлення бульвару Вацлава Гавела цього року там було висаджено 450 тополь чорної Італіки (Nіgra Italika), які є найкращим очисником повітря, інтенсивно поглинають вуглекислий газ і виділяють кисень. Крім того, тополі, що були висаджені, чоловічої статі – вони не створюють пуху, та є безпечними для осіб, які страждають на алергію. Про це повідомили в КО «Київзеленбуд».

«Цього року ми запланували озеленити 77 об’єктів  благоустрою зеленого господарства – за рахунок коштів Київського міського фонду охорони навколишнього природного середовища. На сьогоднішній день на половині  з цих об᾽єктів такі роботи вже виконано», – зазначив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний.

Нагадаємо, що минулого тижня відбулося відкриття оновленого скверу на бульварі В. Гавела, 85, де на місці стихійної стоянки автомобілів з’явилася зелена зона для відпочинку різних вікових груп киян. Торік уздовж цього бульвару було знесено аварійні, сухостійні та перестійні тополі, які досягли своєї вікової межі, а також обрізано дерева, які перебували в задовільному стані.

Найближчим часом також планується відкриття оновленого скверу на бульварі В. Гавела, 1 – біля РАГСу Солом’янського району.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]