Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цьогоріч місто привітає понад 1500 дітей пільгових категорій – Ганна Старостенко

19 грудня 2016 року, 18:05

Традиційно всі новорічно-різдвяні заходи Києва мають вагому благодійну та соціальну складову. Зокрема, відсьогодні розпочинається низка святкових розваг для понад 1 500 дітей, які пережили складні життєві обставини. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

«Сьогодні в стінах Київської міської державної адміністрації ми розпочинаємо цикл святкувань новорічно-різдвяних свят, і в День Святого Миколая на «Новорічну виставу» ми запросили тих, хто найбільше очікує на це свято, і хто найбільше вірить у дива: це діти воїнів АТО, діти з переміщених родин, соціально вразливих сімей, котрі пережили складні життєві обставини. Із 16 до 30 грудня міська влада підготувала багато різноманітних театралізованих розваг, святкових вистав, подарунків, які створять для наших маленьких киян відчуття справжнього дива, на яке чекаєш весь рік», –  повідомила заступник голови КМДА.

Зокрема, за її словами, 19 грудня та 6 січня в Київському палаці дітей та юнацтва відбудеться свято Святого Миколая для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. На святі дітей чекають вітання від казкових персонажів, ігри, забави та перегляд новорічного ЗD-шоу «Микита Кожум’яка. Зимові пригоди». Також традиційно вистави для дітей відбуватимуться і в Київському міському будинку вчителя.

За тиждень свої двері для дітей із сімей у кризі відкриє Національна опера України, де за підтримки Коледжу хореографічного мистецтва «Київська муніципальна академія танцю ім. Сержа Лифаря» відбудеться прем’єра балету «Сезонне життя». 26 грудня у Палаці дитячої та юнацької творчості Солом’янського району для дітей пільгових категорій відбудеться новорічне свято «Чарівний подарунок».

Також цьогоріч  свого «миколайчика» отримають 255 вихованців шкіл-інтернатів столиці.

До 30 грудня відбудуться новорічно-різдвяні вистави для дітей у Київському академічному театрі юного глядача на Липках та Київському національному академічному театрі оперети, які відвідають майже 20 тисяч дітей.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]