Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

20-22 травня відбудеться міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

19 травня 2016 року, 9:56

20-22 травня відбудеться ІІ (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед команд-переможців І (районного) етапу на базі позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Зміна» (Київська область, Бородянський район, село Пилиповичі). Захід відбувається з метою патріотичного виховання молодого покоління, набуття учнями знань, умінь та навичок, необхідних захиснику Батьківщини. Про це інформують у Департаменті освіти і науки, молоді та спорту.

Головними завданнями гри є:

  • активізація національно-патріотичного та військово-спортивного виховання серед української молоді на засадах козацько-лицарських традицій, надання методичної допомоги у самоорганізації дитячих колективів та подальшого впровадження у педагогічну практику учнівського самоврядування;
  • впровадження інноваційних підходів та технологій, що сприяють формуванню високої національно-патріотичної свідомості;
  • поглиблення співпраці з представниками громадських та волонтерських організацій у сфері національно-патріотичного виховання.

Організацію та підготовку заходу здійснює КПНЗ «Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання» Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА. Міський осередок ГО «Всеукраїнська федерація Хортингу» м. Києва організує та проведе відкриті тренування, спрямовані на самооборону. Військово-спортивний клуб «Полігон «Альфа» в якості тренінгу презентує «Лазертаг» (лазерні бої ) – унікальну гру, що дозволяє випробувати на практиці фізичну підготовку учасників, військові навички та кмітливість.

Представники громадського об’єднання «Український легіон» підготували практичні заняття: «Ознайомлення з матеріальною частиною автоматичної зброї (розбирання та збирання АК-74), «Тактична медична допомоги».

З детальною інформацію щодо заходу можна ознайомитись на сайті Київського центру дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]