Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Вулиці Києва від снігу очищають 294 одиниці спецтехніки та 53 бригади з ручного прибирання

27 листопада 2023 року, 11:57

Місто від снігу очищають 294 одиниці спецтехніки та 53 бригади з ручного прибирання в кількості 392 працівники. Роботи тривають у всіх районах столиці. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«На цю годину місто від снігу очищають 294 одиниці спецтехніки. Роботи тривають у всіх районах столиці. Також комунальники розчищають та обробляють тротуари, підходи до підземних і наземних пішохідних переходів, сходові марші, зупинки громадського транспорту, які обслуговує підприємство «Київавтодор». До роботи задіяні 53 бригади з ручного прибирання в кількості 392 працівники. Пішохідні зони дорожники очищають за допомогою спеціальної малогабаритної техніки з снігоочисним обладнанням – тракторів Lovol, мінінавантажувачів JCB, машини Bucher», – написав Віталій Кличко.

Мер столиці нагадав, що ефективне очищення вулично-дорожньої мережі залежить і від водіїв. Віталій Кличко закликав надавати перевагу в русі техніці дорожньої служби та не паркувати автівки на узбіччях доріг.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]